Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem

Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać szpinak nadziewane grzyby Portobello spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 14 kalorii. Ten przepis służy 35. Na 33 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz paprykę, 1/4 szklanki Kraft lite pikantny włoski sos, szpinak, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Portobello Grzyby faszerowane szpinakiem i dipem z karczocha, Nadziewane muszle z ricottą, szpinakiem i grzybami Portobello, oraz Grzyby Portobello Nadziewane Szpinakiem I Planowanie Posiłków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Usunąć łodygi z grzybów; posiekać łodygi. Użyj łyżki lub ostrego noża do zeskrobywania skrzeli z czapek; wyrzuć skrzela.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
3
Pędzel 1 Łyżka. opatrunek na zaokrąglone boki czapek; umieścić, zaokrąglone boki w dół, w wyłożonej folią patelni 15x10x1 cala.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podgrzać pozostały dressing w dużym rondlu na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
5
Dodać posiekane łodygi, paprykę i czosnek; gotować i mieszać 2 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać szpinak; przykryć. Dusić na średnim i małym ogniu 4 min. lub aż szpinak zwiędnie, mieszając po 2 min. Łyżka nad grzybami; wierzch z serem.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
7
Piec 18 do 20 min. albo aż grzyby będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia19
Magazyn