Grzyby Nadziewane Krabem
Grzyby Nadziewane Krabem to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, pietruszkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Grzyby Nadziewane Krabem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Złożyć mięso kraba; odstawić.
Usuń i wyrzuć łodygi grzybów.
Posmaruj wnętrze czapek grzybowych olejem. Wlej 1-2 łyżeczki mieszanki krabów do każdej czapki; posyp parmezanem.
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do miękkości grzybów, a nadzienie lekko się zrumieni.
Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet
Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
![Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked)]()
Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked)
To Wybrzeże Sonoma Chardonnay jest tak duże i odważne, jak chardonnay może być. Sur Lie leżakowanie w dębowych beczkach nadaje temu winu zrównoważony dębowy, maślany smak z odpowiednią kwasowością.