Grzyby Nadziewane Krabem

Grzyby Nadziewane Krabem
Grzyby Nadziewane Krabem to pescatarian hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 30 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 31 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką bułkę tartą, pietruszkę, parmezan i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Grzyby Nadziewane Krabem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz pierwsze siedem składników. Złożyć mięso kraba; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CrabmeatCrabmeat
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Usuń i wyrzuć łodygi grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Posmaruj wnętrze czapek grzybowych olejem. Wlej 1-2 łyżeczki mieszanki krabów do każdej czapki; posyp parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
KrabKrab
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
5
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do miękkości grzybów, a nadzienie lekko się zrumieni.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
6
Podawaj na ciepło.

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Chardonnay, Riesling i Muscadet to moje najlepsze typy skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Możesz spróbować Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked). Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 28 dolarów za butelkę.
Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked)
Gagnon Cellars Chardonnay Reserve (Oaked)
To Wybrzeże Sonoma Chardonnay jest tak duże i odważne, jak chardonnay może być. Sur Lie leżakowanie w dębowych beczkach nadaje temu winu zrównoważony dębowy, maślany smak z odpowiednią kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn