Grzyby marynowane Nadziewane krabami mogą być tylko hor d ' oeuvre, którego szukasz. Ten bezmleczny i pescatarian przepis serwuje 20 i kosztuje 40 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 4G tłuszczu i w sumie 65 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Przynosi ci smak domu. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, mięso kraba, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 35 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Grzyby Nadziewane Krabem dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Usuń łodygi grzybów; wyrzucić lub zapisać do innego użytku.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2
Umieść czapki grzybowe w dużej zamykanej plastikowej torbie; dodaj włoski dressing. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 8 godzin lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Doprawionej Bułki Tartej, Podzielone
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
W małej misce wymieszaj jajko, kraba, bułkę tartą, majonez, cebulę i sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Krab
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Odcedź i wyrzuć marynatę; nadziewać czapki grzybowe mieszanką krabów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Krab
5
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Piec w temperaturze 375° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy farsz lekko się zrumieni.
Chardonnay, Riesling i Muscadet to świetny wybór dla skorupiaków. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Winnice Talbott Kali Hart Chardonnay z 5 poza 5 Ocena gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.
Talbott Vineyards Kali Hart Chardonnay
Czysty owocowy wyraz naszej winnicy, Talbott Chardonnay, Kali Hart jest bujny i żywy. Minimalny wpływ winiarza pozwala Kali Hart Chardonnay pokazać siłę winnic Talbott ' s estate. Bogaty, zachęcający nos pokazuje jasne tropikalne nuty, które utrzymują się na podniebieniu, gdzie orzeźwiające smaki ananasa i spadzi są uzupełniane orzeźwiającą kwasowością. Obfite podniebienie środkowe prowadzi do długiego wykończenia owoców cytrusowych i tropikalnych z nutami francuskiego dębu i mineralności.