Grzyby cytrusowe i sojowe
Grzyby cytrusowe i sojowe to bezglutenowe i wegańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz zieloną cebulę, czosnek, sok z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 22 minuty. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 60%. Spróbuj Grzyby Marynowane Cytrusowo, Główne wyzwanie: czerwone Chili Grzyby cytrusowe z grillowaną cukinią, oraz Steki Ribeye i grzyby z ziołami, cytrusami i masłem anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 10 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; szczelnie zamknij. Wrzucić delikatnie, aby dobrze pokryć grzyby. Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub przez noc, obracając od czasu do czasu. 017appbevmx1_vrtqxp 9/4/07 11:06 AM Page 22
Grzyby odsączyć, zastrzegając marynatę. Ułóż grzyby na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Broil 5 minut lub do przetargu.
Broil 5 minut lub do przetargu. Podczas pieczenia grzybów, umieścić zarezerwowaną marynatę w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 2 minuty lub do zmniejszenia do 2 łyżki. Pieczarki wrzucić delikatnie z zredukowaną marynatą.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej drewnianymi kostkami.