Grzybica Saute
Grzybica Saute jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 142 kalorie. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, szalotki, grzyby cremini i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 77%, co jest solidne. Spróbuj Snap Pea Sauté, Koniec lata Sauté, oraz Karczoch i groch Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W 10-calowej ciężkiej patelni saute rozgrzej 1 uncję klarowanego masła na dużym ogniu.
Dodać pokrojone pieczarki garść na raz do smażenia na patelni. Gdy grzyby zaczynają się rozwijać bogaty, brązowy kolor, wypchnij je na zewnątrz patelni saute. Odwróć grzyby, gdy zaczną kolorować. Gdy patelnia wyschnie, dodaj pozostałe klarowane masło do patelni.
Dodaj kolejną garść grzybów na patelnię i kontynuuj, aż wszystkie grzyby zostaną dodane. Doprawić solą i pieprzem po przygotowaniu ostatniego dodatku do patelni.
Zrobić dziurę na środku patelni i dodać szalotki. Patelnia Deglaze z koniakiem, skrobanie wszelkie rumiane kawałki grzybów.
Dodaj szczypiorek. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem.