Grzanki Do Ciast Kawowych

Grzanki Do Ciast Kawowych
Grzanki z kawą mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 36 i kosztuje 16 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 69 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz mocną kawę, pekany, ciasto funtowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 12%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Staromodny tort kawowy-zwieńczony polewą streusel, ten tort kawowy jest nieodparty, French Coffee Cake-przygotuj domowe ciasto kawowe z łatwością w domu, oraz Coffee date cake i nowa marka kawy / Simone 's KitchenSimone' s Kitchen dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Trim skorupa z Funt ciasto i pokroić ciasto na 1 " kostki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
2
Połączyć 2/3 szklanki cukru i kawy w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, OpcjonalnieDodatkowa Bita śmietana I Czekoladowe Wiórki, Opcjonalnie
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Wyjąć z ognia i ostudzić 1 minutę. Wymieszaj Kahla.
4
Wlać mieszaninę syropu kawowego do małej miseczki i pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SmakowySyrop Smakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
5
Połączyć pekan i 1/4 szklanki cukru; dobrze wymieszać. Pracując szybko, zanurz każdą kostkę ciasta w syropie kawowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop SmakowySyrop Smakowy
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta1 (rozmiar 2-warstwowy) żółta Mieszanka Do Ciasta
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
6
Zwijaj każdą kostkę w mieszaninie orzechów pekan, całkowicie powlekając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Niech kostki ciasta wyschną w temperaturze pokojowej na stojakach z drutu co najmniej 2 godziny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn