Grzane wino cytrusowe i anyżowe
Cytrusowe i anyżowe grzane wino może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $4.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Mieszanka nasion kolendry, syrop klonowy, pomarańczy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Grzane Wino Z Japońskimi Cytrusami, Grzane wino - nie mylić z winem pleśniowym, oraz Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}.
Instrukcje
Toast przyprawy na patelni na dużym ogniu, aż pachnące, o 30 sekund.
Wyjąć z ognia i przenieść do torby zaparzacza przypraw (z wyjątkiem laski cynamonu).
W małym rondlu przynieś wino do nagiego gotowania na wolnym ogniu, a następnie przenieś do powolnej kuchenki ustawionej na małym ogniu.
Dodaj przyprawy, sok z pomarańczy i pomarańczowy kadłub. Pokrywa i strome na małym ogniu.
Po 2 godzinach posmakuj wina i dodaj syrop klonowy i brandy. Przykryć i stromo przez kolejne 30 minut do godziny przed podaniem.