Grzane Wino
Grzane wino to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie napój. Ten przepis zawiera 5 porcji z 420 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Za $3.89 za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Jeśli masz pod ręką anyż, brandy, ziele angielskie i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grzane wino – nie mylić z winem pleśniowym, Grzane Wino {Gorące Wino-Vin Chaud}, oraz Grzane Wino dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W dużym rondlu połącz wino, brandy, pomarańczę, cytrynę, cukier i gałkę muszkatołową.
Umieść pozostałe przyprawy na podwójnej grubości gazy; podnieś rogi materiału i zawiąż sznurkiem, aby utworzyć torbę.
Dodaj torebkę z przyprawami do mieszanki win.
Doprowadzić do wrzenia, od czasu do czasu mieszając. Zmniejsz ogień; przykryj i gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut. Ostudzić; przykryj i wstaw do lodówki na noc.
Odcedzić; wyrzucić worek owoców i przypraw. Podgrzej wino; podawaj na ciepło w kubkach.