Gruyère Grillowany Ser Z Sałatką Jabłkową

Grillowany ser Gruyère z sałatką jabłkową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 74g tłuszczu, oraz w sumie 844 kalorii. Na $5.09 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, gruyère, gęsty chleb i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 102 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Z łyżeczką wynik 72%, to danie jest dobre. Spróbuj Mesclun z grillowaną cebulą, jabłkiem i serem Gruyère, Gruyere, szynka i karmelizowana cebula Grillowany ser z jabłkową glazurą balsamiczną, oraz Tarty z jabłkami i serem Gruyère dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 2 Łyżki. masło w małym rondlu na dużym ogniu. Gdy masło zacznie się spieniać, dodaj szalotkę i tymianek; doprawić solą i pieprzem. Gotować, stale mieszając drewnianą łyżką lub łopatką, aż szalotka zacznie zmiękać i karmelizować, 45 minut; zdjąć z ognia i odstawić.
Rozgrzać dużą patelnię o ciężkim dnie na średnim ogniu. Pracując w 2 partiach, dodaj 1 łyżkę. masło i zawirować w patelni do stopienia masła i płaszcz dno patelni.
Dodaj 2 kromki chleba na patelnię i gotować, aż złoty kolor i chrupiące na dole, 23 protokół.
Przenieść chleb, tosty bok w dół, do obramowanej blachy do pieczenia. Powtórzyć z pozostałym masłem i kromkami chleba. Ser dzielimy równomiernie między kromki chleba; ser top z zarezerwowaną szalotką.
Umieść blachę do pieczenia w piekarniku i piec, aż ser się stopi, 78 protokół.
Połączyć rukolę, plastry jabłka, sok z cytryny, i olej w dużej misce; wrzucić do herbu i równomiernie rozprowadzić. Doprawić do smaku solą i pieprzem.Naciśnij 2 kawałki chleba razem, topiony ser boki w; połowę kanapki na przekątnej i umieścić na talerzu. Powtórz z pozostałymi kromkami chleba. Sałatkę podzielić między talerze.