Gruszki Smażone
Smażone gruszki to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jeśli masz sól, brązowy cukier, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 10%. Spróbuj Smażona fasola szparagowa i gruszki, Przyprawione gofry z smażonymi gruszkami, oraz Smażone Brązowe Gruszki Cukrowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać gruszki i sok z cytryny.
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać mieszaninę gruszki, podrzucając do herbu, i gotować około 2 protokół; dodać brązowy cukier. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień do niskiego poziomu i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż gruszki będą miękkie i sos lekko zgęstnieje. Wymieszać wanilią i solą.