Gruszki rubinowe to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 212 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz zmielony cynamon, sok z cytryny, połówki gruszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Red Ruby Sangria, Kurczak Rubinowy, oraz Rubinowo-Czerwony Precel Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść gruszki pokrojone bokiem w natłuszczonym 8-calowym. kwadratowe naczynie do pieczenia. W rondlu połącz sos żurawinowy, cukier, sok z cytryny i cynamon. Gotować i mieszać, aż cukier się rozpuści i mieszaninę ogrzeje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Usunięto Z Obudowy Ogniwa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lody Waniliowe I Dodatkowe Orzechy Pekan
Połówki Gruszek W Syropie
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
SOS łyżka na gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Połówki Gruszek W Syropie
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
3
Piec, odsłonięty, w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do ogrzania.