Gruszki Gotowane
Gotowane gruszki to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka cukru, cytryna, pępek pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawami Fig, Gruszki Gotowane, oraz Gruszki Gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu, z ognia, połączyć wino, sok z cytryny i pomarańczy, 1 z wyciśniętych ćwiartek pomarańczowych, cukier, wanilia, laska cynamonu i goździki.
Dodać gruszki i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, obracając gruszki od czasu do czasu, aż będą łatwo przebite czubkiem noża, o 25 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść gruszki na poszczególne talerze.
Usunąć i wyrzucić ćwiartkę pomarańczową i przyprawy. Powrót płyn do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż syropy i zmniejszona o dwie trzecie, o 15 minut, w zależności od wielkości patelni. Łyżka sosu na gruszki.Wskazówka gruszki nie do końca Dojrzałe? Kłusowanie w winie sprawia, że nawet jędrne owoce są soczyste i delikatne. Aby uzyskać dodatkowy dramat, podaj ten rubinowy deser z gałką lodów waniliowych.