Gruszka Warstwowa-Pleśń Z Serem Śmietankowym
Warstwowa pleśń z serem gruszkowo-śmietankowym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 30 porcji z 57 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz serek philadelphia, połówki gruszek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Cranberry-Cream Cheese Mold, Warstwowa Forma Bing Cherry, oraz Warstwowa Forma Pomarańczowo-Ananasowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić gruszki, rezerwując płyn.
Dodać wystarczającą ilość wody do cieczy, aby zmierzyć 1-1 / 2 szklanki; doprowadzić do wrzenia w małym rondlu. Gruszki posiekać; odstawić na bok.
Wymieszać wrzącą ciecz do żelatyny w dużej misce co najmniej 2 minuty, aż do całkowitego rozpuszczenia. Wymieszaj zimne Ginger ale i sok z cytryny.
Wlać 1 szklankę żelatyny do 5-szklanki Formy. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub do lekko zagęszczony (łyżka wyciągnięta przez liści zdecydowane wrażenie). Ułóż niektóre gruszki w formie, naciskając na żelatynę w formie.
W międzyczasie stopniowo dodawać pozostałą żelatynę do twarogu w dużej misce, mieszając z trzepaczką drucianą, aż do dobrze wymieszanego. Przechowywać w lodówce około 30 minut lub aż lekko zgęstnieje (konsystencja białka). Wymieszać z pozostałymi gruszkami i orzechami pekan. Łyżka nad warstwą żelatyny w formie.
Przechowywać w lodówce 4 godziny lub do firmy. Unmold. Przechowywać resztki żelatyny w lodówce.