Gruszka Jagodowa Galette
Gruszka Jagodowa Galette może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 15 kalorii. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z adventurescooking.blogspot.com posiada 4 wentylatory. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. Idź do sklepu i odbierz od Browninga. odstaw je na bok, cal, woda cytrynowa, jak tylko je, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Gruszka Galette, Gruszka Galette, oraz Fall Pear Galette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Złóż krawędzie nad wypełnieniem i oderwij dodatkową skorupę, aby granica skorupy nie była większa niż 4 cale szerokości (w ten sposób możesz odsłonić więcej ładnego wypełnienia).
Łyżeczkę masła pokroić na kawałki wielkości grochu i równomiernie rozprowadzić na odsłoniętej powierzchni nadzienia.
Wstawić galette do piekarnika i piec przez 30 minut, następnie wyjąć i lekko posmarować niektóre z ubijanych jajek na odsłoniętych powierzchniach Skórki.
Umieść galette z powrotem w piekarniku i piec przez kolejne 30 minut, lub aż skorupa jest ładny i błyszczący złoty brąz.
Wyjąć galette z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia przez 45 minut przed podaniem.