Grusza
Grusza jest bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 16 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Na 9 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka liści mięty, lodu, soku gruszkowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kuropatwa w cieście z gruszy, Sowa, oraz Piernik dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieścić wszystkie składniki z wyjątkiem gałązki mięty w shakerze koktajlowym i wstrząsnąć, aż dobrze wymieszane, o 10 sekund.
Wlać napój z lodem do kubka lub sniftera.
Bar Essentials: miej je pod ręką do mieszania wspaniałych koktajli.
Syrop cukrowy: równe części cukru i wody, podgrzewane, aż cukier się rozpuści. (Wydajność będzie taka sama jak ilość wody, której używasz.)
Sok cytrynowo-Limonkowy: równe części świeżo wyciśniętego soku z cytryny i limonki, aby szybko dodać kwasowość.
Świeże cytryny, limonki i pomarańcze: do soku, kliny do wyciskania lub zwilżania krawędzi szklanki lub skręty skórki dla dodatkowego cytrusowego aromatu.
Drobny cukier: łatwo się rozpuszcza i tworzy przyjemny dekor na krawędzi szklanki.
Świeże zioła: bazylia, mięta i estragon dodają złożoności, tekstury i atrakcyjności wizualnej.
Zakupiony lód: na dużą imprezę trudno jest zrobić wystarczająco dużo lodu w domu. Oprócz chłodzenia, lód pomaga mieszać smaki w shakerze.