Gruby Doug Burger

Gruby Doug Burger
Gruby Doug Burger wymaga o 1 godzina i 40 minut od początku do końca. Na 4,26 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 640 kalorii, 39g białka, oraz 34g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 501 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś paprykę bananową ze słoika, bułki z jajkiem, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jajko można śledzić to danie główne z Ciasto czekoladowo-pomidorowe Rose Levy Beranbaum z tajemniczym Ganache jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 78%, co jest solidne. Podobne przepisy to Doug ' s Crawfish Pie, Słynna Sałatka brokułowa Douga, oraz Niskotłuszczowe Kulki Energii Cynamonu.

Instrukcje

1
Przygotować slaw: w średniej misce, wymieszać kapustę, czosnek, cebula, jalapeno, ocet, musztarda, majonez, cukier,sól, sos Worcestershire i sos ShaSha. Przykryć i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos WorcestershireSos Worcestershire
MajonezMajonez
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KapustaKapusta
MusztardaMusztarda
OcetOcet
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
SOSSOS
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Zrób hamburgery: Zbuduj ogień węglem drzewnym lub podgrzej grill gazowy. Na powierzchni roboczej połącz mięso i uformuj hamburgery w 4 paszteciki o równej wielkości. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Grill hamburgery na dużym ogniu, aż średnio rzadkie, 3 do 5 minut na stronie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
W międzyczasie podgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Na patelnię ułożyć 4 sterty pastrami. Po 2 minutach każdy stos przełożyć plasterkiem szwajcarskiego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
PastramiPastrami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Usuń je, gdy ser się roztopi; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
7
Na patelnię wlać masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Umieścić bułki na patelni, wyciąć stronę w dół, i tosty, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
TostyTosty
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Umieść czubatą łyżkę stołową slaw na dolnej połowie każdej bułki. Top z hamburgera i Kopiec pastrami i serem. Przykryj każdą górną połowę bułki i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
PastramiPastrami
SerSer
RolkaRolka
10
W maszynce, puree papryki, czosnek, musztarda i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
11
Przecier wlać do niereaktywnego rondla, następnie dodać cukier i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Obniżyć ogień i gotować mieszaninę na wolnym ogniu przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
12
W małej misce lub szklance soku, wymieszać mąkę i 1/2 szklanki wody, aby uzyskać gładką pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
13
Ubij go do mieszaniny pieprzu i nadal gotuj na wolnym ogniu przez 20 minut, regularnie mieszając, aż stanie się bardzo gęsty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
14
Niech sos ostygnie, a następnie wlej go do przykrytego niereaktywnego pojemnika (np. szklanego słoika). Sos można przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
15
Zdjęcia Andrew Mccaul

Składniki

12ostra papryka bananowa ze słoika, Topy usunięte, posiekaneostra papryka bananowa ze słoika, Topy usunięte, posiekane3(zima)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)(1 uncja wagowo, około 4 do 6 gałązek)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)udziec jagnięcy z kościąudziec jagnięcy z kością4brioche lub bułki jajeczne, splitbrioche lub bułki jajeczne, split2(zima)mąka uniwersalnamąka uniwersalna1goździkiczosnek mielonyczosnek mielony4goździki1 pomarańcza, skórka1 pomarańcza, skórka227Orzechy dowolne (posiekane)polędwica mielonapolędwica mielona1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)SOS ShaSha (poniżej)SOS ShaSha (poniżej)1świeży pieprz jalapeno, mielonyświeży pieprz jalapeno, mielony2(zima)1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1 ogórek angielski, obrany, pozbawiony nasion i pokrojony w cienkie plasterki1głowykapusta napa, rozdrobnionakapusta napa, rozdrobniona227Orzechy dowolne (posiekane)pastrami, cienko pokrojonepastrami, cienko pokrojone1smallsczerwona cebula, cienko pokrojonaczerwona cebula, cienko pokrojona2(może być lub przeglądać)1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Żółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata4plastrySer szwajcarski średnio grubySer szwajcarski średnio gruby2(zima)masło niesolone, stopionemasło niesolone, stopione2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet winny białyocet winny biały1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Sos WorcestershireSos Worcestershire2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkigorczyca żółtagorczyca żółta227Orzechy dowolne (posiekane)mostek mielonymostek mielony227Orzechy dowolne (posiekane)mielone krótkie żebro bez kości (lub użyj 1 1/2 funtów mielonej wołowiny, 75% do 80% chudego)mielone krótkie żebro bez kości (lub użyj 1 1/2 funtów mielonej wołowiny, 75% do 80% chudego)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia26
Magazyn