Grube batony z dżemem czekoladowym mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka plantatorów pekan, proszek do pieczenia calumet, dżem malinowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Batoniki czekoladowo-orzechowe, Chunky Dark Chocolate Bars, oraz Crumble-Topped Peanut Butter Strawberry Jam Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i proszek do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Pokrój na maśle blenderem lub 2 nożami, aż mieszanina będzie przypominać grube okruchy.