Grouper Daniels może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 900g białka, 877g tłuszczu, oraz w sumie 12491 kalorii. Ten przepis służy 1. Na 61,3 zł za porcję, ten przepis okładki 92% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, okrę, Wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć krem można śledzić to danie główne z Lody Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grouper Daniels, Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, oraz T. g.I. Friday ' s Jack Daniels Sauce.
Instrukcje
1
Na ciężkiej patelni, doprowadzić śmietanę na wolnym ogniu. Wymieszać skrobię kukurydzianą i wino, a następnie ubić śmietanę. Wymieszać z musztardą kreolską i serem Gouda, dodając trochę na raz, aby ser się stopił. Nadal mieszając, aż do smooth.In kolejna patelnia, saute okra, kiełbasa, raki, i pomidory. Następnie wymieszać z mieszaniną śmietany.Filety rybne z 1/4 szklanki czernienia przyprawy. Poczernić filety grouper w żelaznej patelni.Do sosu śmietanowego wymieszać dodatkową 1 łyżkę przyprawy czerniejącej.Talerz z chlebem kukurydzianym, moczyć z sosem śmietanowym, a następnie top z filetem grouper.
Składniki, których będziesz potrzebować
Blackening Spice
Musztarda Kreolska
Filety Z Groupera
Gouda
Sos śmietanowy
Opakowanie Serka śmietankowego, Zimnego I Pokrojonego W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
Raki
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 Do 2 łyżek Soku Z Cytryny, Opcjonalnie
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Ketmia Jadalna (okra)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Maysaran Arsheen Pinot Gris. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.