Grouper Ateński
Grouper Ateński może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 149 kalorii, 25g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz Greckie przyprawy, filety z groupera, pomidory śliwkowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Ateński Pies, oraz Ateńskie Orzo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać obie strony filetów przyprawą. Przykryj dużą patelnię nieprzywierającą sprayem do gotowania i umieść na średnim ogniu, aż będzie gorąco.
Dodaj rybę i gotować 3 protokół; wyjąć patelnię z ognia.
Włączyć ryby; top ze szpinakiem, pomidorem i serem. Powrót patelnia do ciepła; przykryć i gotować 3 do 4 minut lub aż szpinak jest gorący i płatki rybne łatwo testowane widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Scarpetta Pinot Grigio z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Scarpetta Pinot Grigio]()
Scarpetta Pinot Grigio
Jasny słomkowy kolor z odrobiną łososia. Aromaty zarówno owoców pestkowych, jak i melona. Pokazując zdolność Pinota Grigio do bycia lekkim na nogach, ale złożonym. Melon i owoce pestkowe z minerałami i średnim ciałem. Pinot Grigio ma tak wielki zasięg. Wspaniałe jako aperitivo, z lekkimi grillowanymi rybami, takimi jak sashimi, pesce crudo lub ceviche.