Groszek polny z okrą i kiełbasą Andouille
Groszek polny z Okranem i kiełbasą Andouille jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Na 78 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz kiełbasę andouille, sól i pieprz, groszek polny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Kiełbasa Andouille i Gumbo z kurczaka ze smażoną okrą, Black - Eyed Peas and Rice with Andouille Sausage, oraz Groch Polny Południowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Smażyć andouille w holenderskim piekarniku na średnim ogniu 5 minut lub aż lekko rumiane.
Dodaj groch polny i wodę, aby pokryć 1 cal powyżej grochu; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej i gotować na wolnym ogniu 20 minut.
Dodać okra; przykryć i gotować na wolnym ogniu 5 minut lub aż okra i groszek będą miękkie. Wymieszać z bazylią, solą i pieprzem do smaku.
Przełożyć do naczynia do serwowania; podawać z łyżką szczelinową.
Doprowadzona do stołu przez autorkę książki kucharskiej Whitney Miller (współczesna gościnność).