Grillowany łosoś na ciepłej toskańskiej sałatce z fasolą
Grillowany łosoś nad ciepłą toskańską sałatką z fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 378 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 36 minut. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, filety z łososia, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Toskańskie Grillowane Kotlety Jagnięce Z Ciepłą Białą Fasolą Prowansalską, Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli, oraz Ciepła Toskańska Sałatka Z Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Łososia doprawić solą i czarnym pieprzem.
Spryskaj grilla sprayem do gotowania i podgrzej grill do średniej wysokości. Grilluj łososia przez 6 minut lub do momentu, gdy będzie łatwo się płatkował przy użyciu widelca, obracając łososia raz w połowie czasu grillowania.
Łososia wyjąć z grilla, przykryć i ogrzać.
Rozgrzać olej w 10-calowej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać koper i gotować przez 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodać czosnek i gotować i mieszać przez 30 sekund.
Wymieszaj zupę, wodę i fasolę. Zwiększyć ciepło do średniej-wysokiej i podgrzać do wrzenia. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj przez 5 minut.
Szpinak ułożyć na półmisku. Łyżka mieszanki fasoli na szpinaku. Top z łososiem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Foley Johnson Carneros Chardonnay z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
![Foley Johnson Carneros Chardonnay]()
Foley Johnson Carneros Chardonnay
Aromaty są skoncentrowane i złożone w naszym Carneros Chardonnay 2016. Nuty grillowanej brzoskwini, gruszki, maślanego rogalika i wanilii stanowią scenę dla bogatego i treściwego Chardonnay. Aromaty rozszerzają się na podniebieniu dzięki przepysznym smakom gruszki, chrupiącego jabłka, wiciokrzewu, prażonego kokosa i wafla waniliowego. Równowaga i struktura tego wina w połączeniu z jego jasną kwasowością sprawia, że jest to wino godne wieku, którym można się cieszyć przez kilka lat. Ciesz się tym pięknem z soczystym pieczonym kurczakiem i risotto z dzikimi grzybami.