Grillowany łosoś imbirowo-Teriyaki z salsą miodowo-Mango

Przepis Grillowany łosoś imbir-Teriyaki z salsą miodowo-Mango może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w ok. 1 godzina i 30 minut. Na 3,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja zawiera 207 kalorii, 23G białka, oraz 7G tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka skórki limonki, miodu, filetów z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowany łosoś miodowo-Limonkowy z salsą z awokado Mango, Grillowany łosoś z salsą Mango, oraz Grillowany łosoś z salsą Mango.
Instrukcje
W małej szklanej lub plastikowej misce wymieszaj skórkę z limonki, sok z limonki, miód i sos pieprzowy.
Dodać mango i cebulę; wrzucić. Przykryć; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
W płytkim szklanym lub plastikowym naczyniu wymieszaj glazurę teriyaki i piernik.
Dodać łososia, obracając skórkę do góry.
Grill gazowy lub węglowy. Ostrożnie szczotkuj olej roślinny na stojaku do grilla.
Ułóż łososia, skórkę do góry, na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować 2 minuty. Skręć łososia. Przykryć grill; gotować 5 do 10 minut dłużej lub do momentu, gdy łosoś będzie łatwo płatków widelcem.