Grillowany Tuńczyk z koprem włosko-pomarańczowym smakiem

Grillowany Tuńczyk z koprem włosko-pomarańczowym smakiem
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Grillowany Tuńczyk z dodatkiem kopru włoskiego i pomarańczy mógłby być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.92 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 123 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz steki z tuńczyka, koper włoski-pomarańczowy smak, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia niesamowity spoonacular wynik 90%. Podobne przepisy to Koper Włoski-Pomarańcza, Biały okoń morski z pomarańczowo-Koprowym smakiem, oraz Piersi z kurczaka z dodatkiem pomarańczy-kopru włoskiego-oliwki.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill na średnim ogniu (350 do 400).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Steki z tuńczyka posypać solą i pieprzem. Grilluj na nasmarowanych stojakach grillowych 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia przydatności.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Przenieść tuńczyka do deski do krojenia, i pokroić każdy stek w poprzek ziarna na 1/2-calowe plastry. Łyżka kopru włoskiego z dodatkiem pomarańczy na tuńczyka i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej
6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji6 Steków Z Antrykotu O Wadze 8 Uncji
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćŁatwy
Gotowe W16 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia76
Magazyn