Grillowany Sum Z Domową Salsą

Grillowany Sum Z Domową Salsą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj grillowanego suma z domowym Salsanem. To danie główne ma 844 kalorii, 119g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1 i kosztuje $12.79 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest idealny do 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać papryki jalapeno, sól czosnkowa, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet winny, można śledzić to danie główne z Tort Z Czerwonego Aksamitu jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Cajun Grillowany Sum Z Salsą Morelową, Cajun Catfish with Fruit Salsa, oraz Kokos Z Salsą Melonową.

Instrukcje

1
Sum posypać solą czosnkową i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
SumSum
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2
Umieść sum w dobrze naoliwionym koszu do grillowania lub na dobrze naoliwionym stojaku do grillowania.Grilluj na odkrytym grillu bezpośrednio na średnio gorących węglach przez około 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować.Salsa domowej roboty: w misce połącz pomidory, cebulę, paprykę jalapeno, ocet i sól i dobrze wymieszaj
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
SumSum
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
3
Odstawić w temperaturze pokojowej na około 30 minut przed podaniem.Chill to store.
4
Podawać na filetach sumowych, rozgrzanych z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z SumaFilety Z Suma
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Ziobaffan Organic Pinot Grigio z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio ma świeże, bogate aromaty jabłek i gruszek z nutami cytrusów, które blakną w kwiatowy bukiet, a na podniebieniu jest jasny i świeży o wspaniałych owocowych smakach.ZIOBAFFA Pinot Grigio doskonale komponuje się z szeroką gamą lżejszych dań, zwłaszcza ryb/skorupiaków, drobiu, makaronów w sosie śmietanowym i bardziej miękkich serów. To także idealny aperitif. Mieszanka: 100% Pinot Grigio
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia100
Magazyn