Grillowany Ratatouille
Grillowany Ratatouille może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny fodmap przepis służy 1 i kosztuje 4,65 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, azjatyckie bakłażany, cukinię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 90%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany Tuńczyk z grillowanym Ratatouille kuskus i Dekonstruowanym Pesto, Grillowany Ratatouille, oraz Grillowany Ratatouille dla podobnych receptur.
Instrukcje
Opłukać, łodygi i nasiona papryki; pokroić na 1 1/2-calowe kawałki. Przepłukać cukinię i przyciąć i wyrzucić końce; pokroić cukinię w poprzek na 3/4-cala-grube rundy. Opłukać bakłażany i przyciąć i wyrzucić końce; pokroić bakłażany w poprzek na 3/4-cala-grube rundy. Opłukać i pomidory łodygowe. Nawlecz warzywa na cienkie metalowe szaszłyki o długości co najmniej 14 cali, z jednym rodzajem warzyw na każdym szaszłyku (w przypadku cukinii i bakłażanów, biegaj szaszłyki w poprzek od krawędzi do krawędzi przez rundy).
Warzywa posmarować pozostałym przyprawionym olejem.
Gdy jagnięcina gotowane 10 minut, miejsce papryka, cukinia, i bakłażany na grillu bezpośrednio na ogniu; gotować, obracając raz, aż rumiane i miękkie po przekłuciu, o 15 protokół.
Dodać pomidory 20 minut po rozpoczęciu mięsa i gotować, obracając raz, aż ledwo miękkie po przekłuciu, o 5 protokół. Wypchnij warzywa ze szaszłyków i ułóż wokół pieczonego polędwicy jagnięcej. Doprawić do smaku solą i pieprzem.