Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską

Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską
Grillowany pstrąg z grillowaną sałatką rzymską to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 299 kalorii, 38g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na $4.75 za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Mieszanka sałaty rzymskiej-twarde zewnętrzne liście, sok z cytryny, skórka z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka Cezar / Grillowana Romaine so Good!, Grillowana Sałatka Rzymska, oraz Grillowana Sałatka Rzymska.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. W misce ubić mielony czosnek ze skórką z cytryny, sokiem z cytryny i oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Sos Pieprzowo-cytrynowySos Pieprzowo-cytrynowy
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Pokrojoną stronę każdej połówki skropić 1 łyżką dressingu i doprawić solą i pieprzem. Grilluj na dużym ogniu, aż lekko zwęglone, około 1 minuty na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
3
Każdy kawałek Romaniny przeciąć na pół wzdłuż i przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
4
Filety z pstrąga posmarować z obu stron sosem i doprawić solą i pieprzem. Grillować pstrąga na dużym ogniu, strona skóry w dół, aż skóra jest lekko zwęglone i chrupiące, o 3 protokół. Odwrócić pstrąga i gotować przez 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
PstrągPstrąg
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Na każdą ćwiartkę włożyć filet z pstrąga, skropić pozostałym sosem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych12 Oliwek Nadziewanych Pimiento, Posiekanych
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia100
Magazyn