Grillowany Kurczak Indyjski

Grillowany kurczak Indyjski może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 93 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 21g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 248 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, jogurt, mieloną kurkumę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć jogurt można śledzić to danie główne z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Niewiele osób lubiło to indyjskie danie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Grillowane Szaszłyki Z Kurczaka Indyjskiego, Kurczak Z Grilla Przyprawiony Indianami, oraz Indyjski Przyprawiony Grillowany Kurczak dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, połączyć imbir, czosnek, kurkuma, sól, i jogurt.
Kawałki kurczaka marynować w mieszaninie przez 3 godziny.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy. Grilluj kurczaka, aż soki będą czyste.
Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose
Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé są świetnym wyborem dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Możesz spróbować Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner. Recenzenci bardzo to lubią z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 25 dolarów za butelkę.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
Kwieciste, delikatne owoce limonki, jabłka i sosny jabłko z nutą ziół, przypraw i drożdży, miękkie w pierwszym smaku, pomimo żywej kwasowości, a następnie proste, świeże na podniebieniu, sypkie owoce, niuanse mineralne, dobra struktura i równowaga, średnie ciało i drobne minerały w pikantnym wykończeniu.Idealny towarzysz wielu przystawek, takich jak wędzony pstrąg, szynka, zimne warzywa, tapas, czy świeży marynowany kozi ser z ziołami; również bardzo dobry z grillem rybnym, owocami morza lub pieczonym kurczakiem.