Grillowany Grill schabowy obiad
Grillowany Grill schabowy obiad wymaga około 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 512 kalorii. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Ten przepis jest lubiany przez 12 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest idealny do 4 Lipca. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Udaj się do sklepu i podnieś uszy kukurydza na kolbie, kotlety wieprzowe, rozdarte warzywa sałatkowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grillowany Grill schabowy obiad, Kolacja Kotlet Schabowy, oraz Kolacja Kotlet Schabowy.
Instrukcje
Rozgrzej nasmarowany grill na średnie ciepło.
Ułóż każde ucho kukurydzy na kawałku folii o dużej wytrzymałości; posmaruj masłem. Owinąć kukurydzę bezpiecznie.
Ułożyć kotlety na grillu. Kukurydza grillowana z kotletami 10-12 min. lub aż kukurydza będzie miękka i kotlety będą gotowe (145), często obracając i szczotkując kotlety z sosem barbecue.
Kotlety podawać z kukurydzą i sałatkami skropionymi sosem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
![Rochioli Estate Chardonnay]()
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.