Grillowany Grecki Squash Letni
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Grillowany Grecki Squash letni może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz latem squash, zakupione grecki sos sałatkowy vinaigrette, pomidory, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grecki marynowany Grillowany bakłażan i Kabaczek letni, Letnie Squash po grecku, oraz Grillowana Grecka Sałatka Letnia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. W dużej misce, połączyć cukinię, lato squash, sos sałatkowy i płatki pieprzu; wrzucić do herbu.
Włożyć cukinię i squasha do koszyka grillowego (grill "Wok"). Rezerwa mieszaniny w misce.
Gdy grill jest podgrzewany, umieść kosz grillowy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 do 12 minut lub aż warzywa będą miękkie, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj pomidory do mieszaniny w misce; wrzucić do herbu.
Dodaj ciepłą cukinię i squash; wrzucić do herbu.
Podawać z łyżką szczelinową.