Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca

Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 55 i kosztuje 32 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 29 kalorii, 4G białka, oraz 0g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jeśli masz liście bananowe, pomarańcze, Lucjana i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany Lucjan w liściach bananowca, Grillowany Czerwony Lucjan w liściach bananowca, oraz Czerwony Lucjan, krewetki i arbuz Ceviche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Pokrój 1 pomarańczę na plasterki; umieść w wewnętrznej wnęce ryby.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
3
Umieścić rybę na liściach bananowca; obficie posmarować sosem barbecue z obu stron. Owinąć rybę w liście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
Liście BananowcaLiście Bananowca
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
4
Ryby grillowane 35-40 min., obracając kilka razy, lub aż gotowane przez i ryby płatki łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
W międzyczasie, sekcja Pozostałe pomarańcze przez cięcie 1 / 2-calowy plaster grubości od górnej i dolnej części pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
6
Skórkę i pestkę odciąć od owocu ostrym nożem do parkowania, wykonując ruch w dół, który podąża za kształtem pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
7
Segmenty pomarańczowe pokroić w drobną kostkę; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomarańczowe CukierkiPomarańczowe Cukierki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
8
Dodaj sok z pomarańczy, serc palmowych, cebuli, kolendry i szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hearts Of PalmHearts Of Palm
1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm1 łyżka Zielonej Cebulki, Pokrojonej Na Kawałki O Długości 2,5 Cm
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto2 Saszetki Goya Sazon Z Kolendrą I Annatto
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
9
Podawać salsę owocową z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje55
Ocena Zdrowia8
Magazyn