Grillowany Łosoś Kolendrowy
Grillowany łosoś kolendrowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 6 porcjami. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka liści kolendry, czosnek, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowany Łosoś Kolendrowy, Grillowany łosoś z pesto Kolendro-Pekan, oraz Grillowany Łosoś Chilli & Cilantro Z Ryżem Imbirowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu na średnim ogniu wymieszaj kolendrę, czosnek, miód i sok z limonki.
Podgrzać, aż miód łatwo wymieszać, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i lekko ostudzić.
Steki z łososia układamy w naczyniu do pieczenia, doprawiamy solą i pieprzem.
Zalać marynatą na łososia, przykryć, i przechowywać w lodówce 10 protokół.
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu.
Lekko olejowy ruszt grillowy.
Umieść steki z łososia na grillu, gotuj 5 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkowana widelcem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest Trentadue La Storia Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 20 dolarów.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
2014 Chardonnay, Wybrzeże Sonoma, jest typowe dla odmiany z aromatami jabłek, białych brzoskwiń i cytrusów. Z dłuższym czasem w szkle niuansowane aromaty gałki muszkatołowej, lekkie tosty i wanilia przychodzą bawić się wraz z sugestią ananasa i dojrzałych cytryn Meyer. Odczucie w ustach jest ostre i powściągliwe z wyraźną mineralnością i czystością owoców. Bogaty, elegancki i pięknie wyważony.