Grillowanie: Pikantna Kiełbasa Z Kurczaka Mango
Grillowanie: pikantna Kiełbasa z kurczaka Mango to bezglutenowe danie główne. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 517 kalorii, 31g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 125 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, mango, sok z mango i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć suszone mango, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantna marynata grillowa do kurczaka i owoców morza, Grillowanie: jabłka faszerowane kiełbasą, oraz Grillowanie: Papryka Faszerowana Kiełbasą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić sok z mango do wrzenia w małym rondlu na średnim ogniu. Nadal gotować, aż zgęstnieje i zmniejszy się do 1/4 szklanki.
Wyjąć z ognia, schłodzić do temperatury pokojowej, a następnie przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Połączyć kurczaka, mango, jalapeno, kolendra, czosnek, sól, papryka, i czarny pieprz w dużej misce. Schłodzić, aż będzie gotowy do zmielenia.
Zmielić mieszaninę przez małą matrycę do miski osadzonej w lodzie.
Używając uchwytu łopatkowego na mikserze stojącym, mieszaj na niskiej prędkości przez 1 minutę.
Dodaj zmniejszony sok z mango i wodę, zwiększ prędkość do medium i wymieszaj, aż płyn zostanie włączony, o 1 minutę więcej.
Uformować mały patty kiełbasy; umieścić resztę mieszanki kiełbasy w lodówce. Gotować patelnię na małej patelni na średnim ogniu, aż do ugotowania. Smak i dostosować przyprawy kiełbasy, jeśli to konieczne.
Wrzuć kiełbasę do osłonek Wieprza i skręć w 6-calowe ogniwa. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do gotowania.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i rozprowadź węgle równomiernie na całej powierzchni rusztu węglowego. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania. Grilluj na średnim, bezpośrednim ogniu, aż kiełbasa zarejestruje się o 160 stopni, gdy na środku łącza włoży się natychmiastowy termometr odczytowy.
Wyjąć z grilla, odstawić na 5 minut i podawać.