Grillowane śliwki z rozmarynową glazurą balsamiczną i Mascarpone

Grillowane śliwki z rozmarynową glazurą balsamiczną i Mascarpone
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj grillowanych śliwek z rozmarynową glazurą balsamiczną i Mascarpone. Ten przepis służy 4. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 293 kalorie, 2G białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką wodę, liście rozmarynu, skórkę z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Grillowane Śliwki Z Miodową Glazurą Balsamiczną, Grillowane brzoskwinie z Mascarpone, pistacjami i glazurą balsamiczną, oraz Grillowane steki z polewą Rozmarynowo-balsamiczną dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić glazurę: wymieszać pierwsze 3 składniki w średnim rondlu na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu, i gotować 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa5 Bezkostnych I Bezskórnych Udek Kurczaka, Pokrojonych Na Kawałki Wielkości Kęsa
2
Wyjąć z ognia i odstawić na 30 minut.
3
Wlać płyn przez sitko z siatki drucianej do krążka lub hermetycznego pojemnika, odrzucając gałązki rozmarynu.Podczas gdy płyn jest jeszcze ciepły, wymieszaj miód i balsamiczny. Glazurę można przechowywać w lodówce do 1 miesiąca.Wymieszać około 1 łyżki glazury z serem mascarpone, aż dobrze się połączą. Odstawić.Przykryj śliwki wodą i pozwól im nawodnić około 20 minut. Moczyć 4 mocne gałązki rozmarynu lub bambusowe szaszłyki w wodzie przez około 10 minut. Nawlecz 3 połówki śliwki na każdą. Przenieś szaszłyki na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4
Obficie posmaruj owoce szkliwem.Przygotować grilla na średnim ogniu. Śliwki grillować na pośrednim ogniu, aż do ogrzania, obracając raz, około 2-3 minut z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Schłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I PoćwiartowaneSchłodzone Ciastka Maślane W Tubce, Oddzielone I Poćwiartowane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Pędzel z nieco większą ilością glazury podczas gotowania.Ułóż każdy szaszłyk, pokrój bok do góry,na indywidualnym talerzu. Łyżka trochę kremu mascarpone mieszaniny do talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6
Dekoruj skórką z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
7
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn