Grillowane włoskie kiełbaski z Peperonatą
Przepis grillowane włoskie kiełbaski z Peperonatanem jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest wybitnym bezmleczne i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 438 kalorii, 29g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać łagodne linki kiełbasy, bułki hot dog, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Sprawdza się jako dość drogie danie główne dla 4 Lipca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Musztardowe Kiełbaski Włoskie, Grillowane włoskie kiełbaski z Pastanem i warzywami, oraz Grillowane włoskie kiełbaski i pomidory na Focaccii dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy.
Umieść kiełbaski na grillu na średnim ogniu. Przykryć grill; gotować około 25 minut, obracając od czasu do czasu, aż nie będzie już różowy w środku.
Tymczasem, w dużej misce, wrzucić wszystkie składniki peperonata z wyjątkiem oliwek; miejsce w koszu grill (grill "wok").
Umieść kosz na grillu z kiełbasami; gotuj 5 do 8 minut, potrząsając koszem od czasu do czasu, aby zamienić warzywa, aż papryka i cebula będą chrupiące-miękkie. Oliwki wymieszać z peperonata.
Kiełbaski podawać na bułkach z peperonatą.