Grillowane Wegańskie szaszłyki z indyjskim sosem limonkowo-kokosowym

Grillowane Wegańskie szaszłyki z indyjskim sosem limonkowo-kokosowym to bezglutenowe i wegetariańskie danie główne. Na $5.94 za porcję, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1150 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz kostki dyni, pół limonki, wyjątkowo twarde Tofu z dzikiego drewna i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko mleczne, możesz podążać za tym daniem głównym z Mini Red Velvet Milkshake na Walentynki jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 54 stwierdziłoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 99%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane klopsiki z sosem jogurtowym po Indyjsku, Grillowane szaszłyki z miecznika z kokosem, limonką i zielonym sosem Chile, oraz Szaszłyki jagodowe z dipem kokosowo-limonkowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ręcznie wymieszać sok z limonki i wszystkie przyprawy do jogurtu w małej misce. Odstawić do szczotkowania na szaszłyki podczas grillowania. Użyj silikonowej szczotki do ciast. Piecz kostki squasha w piekarniku 450ºF przez 30 minut. Po zakończeniu squasha wyjąć z piekarnika i zwilżyć drewniane szaszłyki (
po pierwsze, aby uniknąć palenia.Wątek kostki tofu i dyni, naprzemiennie je w sumie 6 kostki na kij.
Rozgrzej patelnię grillową, zacznij grillować szaszłyki, a następnie posmaruj je sosem jogurtowym. Obróć je o ćwierć obrotu co drugą minutę, aby uniknąć gotowania dowolnej strony. Nalać sos w razie potrzeby, gdy je włączyć.
Podawać na japońskim talerzu stylu, jeśli masz, i można umieścić dodatkowy sos w mini danie na rogu płyty.