Grillowane-Warzywne Gazpacho

Grillowane-Warzywne Gazpacho
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy,więc wypróbuj gazpacho z grilla. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz cebulę, kukurydzę, sok pomidorowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane-Warzywne Gazpacho, Sałatka Warzywna Macho Gazpacho, oraz Grillowane Gazpacho dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpal grilla. Nawlecz ząbki czosnku na szpikulec. Czosnek, paprykę, cukinię, cebulę i kukurydzę lekko posmarować olejem roślinnym i doprawić solą i pieprzem. Grilluj warzywa na umiarkowanie wysokim ogniu, często obracając, aż lekko zwęglone i chrupiące-delikatne, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
CzosnekCzosnek
Olej RoślinnyOlej Roślinny
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
CukiniaCukinia
CebulaCebula
KukurydzaKukurydza
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
2
Przenieść paprykę do miski, przykryć plastikiem i pozostawić na parze przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
W międzyczasie wyjmij ząbki czosnku ze szaszłyków, obierz je i przelej do dużej miski. Za pomocą dużego ząbkowanego noża pokrój zwęglone ziarna kukurydzy w misce. Obierz paprykę i dodaj je do miski wraz z cukinią, cebulą, kminkiem, pokruszoną czerwoną papryką, sokiem pomidorowym, sokiem pomarańczowym, sokiem z cytryny i octem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
Ziarna KukurydzyZiarna Kukurydzy
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
Sok PomidorowySok Pomidorowy
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukiniaCukinia
PaprykaPapryka
OcetOcet
KminekKminek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nóż ZąbkowanyNóż Ząbkowany
SzaszłykiSzaszłyki
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Pracując partiami, puree mieszankę warzywną w blenderze lub robocie kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Gazpacho wlać do czystej miski i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GazpachoGazpacho
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Tuż przed podaniem wymieszaj kolendrę do gazpacho. Zupę pokroić w miseczki, udekorować ogórkiem i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
OgórekOgórek
ZupaZupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
ChochlaChochla
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia24
Rodzaje PotrawDodatki
OkazjeLetnie
Magazyn