Grillowane warzywa pieczone z pesto z Orzechów Sosnowych
Grillowane warzywa z pesto z Orzechów Sosnowych to bezglutenowe i pierwotne przystawka. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 222 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Mieszanka soli i pieprzu, gałązki tymianku, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest solidne. Spróbuj Agnolotti z pieczonym brokułem i szpinakiem w sosie z maślanych orzechów piniowych, Grill-Pieczony Kurczak I Warzywa # SundaySupper, oraz Sałatka z grillowanych warzyw i komosy ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce, wrzucić marchew i pasternak kawałki z brukselką, dyni, szalotki, gałązki tymianku i 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Obficie doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
Suszona żurawina Lub Posiekane Suszone Wiśnie Lub Mieszanka Obu
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pokroić W Kliny, 1 )
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pasternak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej grill gazowy do wysokiej temperatury (około 425).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Umieść 2 perforowane Patelnie grillowe bezpośrednio na ruszcie, aby ogrzewać przez około 10 minut. Podzielić warzywa między Patelnie i grill na dużym ogniu, mieszając i obracając od czasu do czasu, aż będą miękkie i lekko zwęglone w miejscach, o 50 protokół. Alternatywnie, pieczemy warzywa na dużej patelni w piekarniku 425, mieszając je od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi