Grillowane słodkie i pikantne kotlety wieprzowe

Grillowane słodkie i pikantne kotlety wieprzowe wymagają około 29 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,33 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka nasion selera, pieprz, sos pieprzowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby wykorzystać syrop klonowy można śledzić to danie główne z Budyń Śniadaniowy Chia Waniliowo-Migdałowy jako deser. Sprawdza się jako danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 49%, to danie jest solidne. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami, Grillowane kotlety wieprzowe ze słodkimi i pikantnymi brzoskwiniami, oraz Pikantne słodkie kotlety wieprzowe w wolnej kuchence-2 składniki Plus wieprzowina dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Kotlety schabowe lekko przyprawić z obu stron solą przyprawową. Pamiętaj, że nie będziemy pocierać kotletów.
Grillować kotlety przez 5 do 7 minut na stronę.
Posmaruj je słodką i pikantną glazurą przez ostatnie 5 minut grillowania. Temperatura wewnętrzna powinna rejestrować 145 Stopni F na termometrze natychmiastowego odczytu.
Kotlety wyjąć z grilla na półmisek i pozostawić na 5 minut przed podaniem.
Wymieszać sól, cebula w proszku, czarny pieprz, czosnek w proszku, nasiona selera, cayenne, i wędzonej papryki w małej misce. Zarezerwuj niewielką ilość na inne użycie.
Pozostałą sól przyprawową można przechowywać w szczelnym pojemniku do 6 miesięcy.
W małej misce, wymieszać ocet jabłkowy, syrop klonowy, ketchup, musztarda, Worcestershire, i ostry sos. Doprawić solą i pieprzem, do smaku, i przechowywać w lodówce, jeśli nie używać natychmiast.