Grillowane szparagi z migdałową Gremolatą
Grillowane szparagi z migdałowym Gremolatanem to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 6 porcjami. Na 1,83 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 81 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką migdały, szparagi, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane szparagi z Gremolatą migdałowo-Pietruszkową, Szparagi z Gremolatą, oraz Szparag Gremolata.
Instrukcje
Połącz pierwsze 9 składników w małej misce. Wymieszać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Ułóż szparagi na stojaku do grillowania pokrytym sprayem do gotowania; grilluj 8 minut lub do momentu, gdy będzie krucho-miękko, obracając dwa razy.
Szparagi posypać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu. Szparagi podzielić równomiernie na 6 talerzy, a każdą porcję polać ok. 2 łyżkami natki pietruszki.