Grillowane szparagi i czerwona cebula z oliwą z oliwek i octem balsamicznym

Grillowane szparagi i czerwona cebula z oliwą z oliwek i octem balsamicznym
Grillowane szparagi i czerwona cebula z oliwą z oliwek i octem balsamicznym to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na $1.9 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 80 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką cukier, ocet balsamiczny, pieprz i kilka innych składników, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Grillowane Szparagi I Cebula Z Octem Balsamicznym I Serem Pleśniowym, Grillowana czerwona cebula z octem balsamicznym i rozmarynem, oraz Prażona cebula z miodem i octem balsamicznym dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn