Grillowane Steki Rybne
Grillowane steki rybne to bezglutenowe, bezmleczne, pescatariańskie i דל פחמימות,zne przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Mieszanka sosu sojowego, czosnek, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Grillowane Steki Rybne, Steki Rybne Z Grilla Cajun, oraz Grillowane Steki Rybne Z Kolendrą I Smakiem Gazpacho.
Instrukcje
Steki z tuńczyka umieścić w płytkim naczyniu do pieczenia. W średniej misce wymieszaj sos sojowy, sherry, olej roślinny, świeży sok z limonki i czosnek.
Wlać mieszankę sosu sojowego na steki z tuńczyka, i włączyć do Płaszcz. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej jedną godzinę.
Rozgrzej grill na duże ciepło.
Lekko olejowy ruszt grillowy.
Steki z tuńczyka umieścić na grillu i wyrzucić pozostałą marynatę. Grillować przez 3 do 6 minut na stronę, lub do pożądanej doneness.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris z 4.6 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Oprawiony lekką cytrynową kwasowością i żywą mineralnością, thispinot gris został wykonany w tradycyjnym suchym stylu northern Italy.It jest zaskakująco treściwy, ze skoncentrowanymi smakami brzoskwini, imbiru i owoców tropikalnych, z nutą sosnowo-żywicznego charakteru. Świetne wino samo w sobie, styczne Pinot Gris dobrze pasuje do szerokiej gamy potraw, w tym owoców morza, makaronów z lekkimi sosami, nawet kiełbasek.