Grillowane przegrzebki z kolendry z sałatką z ciecierzycy, winegretem z czerwonej papryki i olejkiem kolendrowym

Grillowane przegrzebki z kolendry z sałatką z ciecierzycy, winegretem z czerwonej papryki i olejkiem kolendrowym
Kolendra Crusted grillowane przegrzebki morskie z sałatką z ciecierzycy, czerwoną papryką Vinaigrette i olejem kolendrowym jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 928 kalorii, 5G białka, oraz 91 g tłuszczu. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Udaj się do sklepu i odbierz ocet sherry, pieprz cayenne, liście kolendry i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj sałatka mandarynkowa z kolendrą, Sałatka ze szpinakiem i Frisée z mandarynkami i przegrzebkami z kolendry, oraz Przegrzebki morskie z pękniętą sałatką pszenną, pieczoną czerwoną papryką tahini Vinaigrette i grillowanymi cytrynami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać grill do średniej-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Zmieloną kolendrę, kminek i sól Połącz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra MielonaKolendra Mielona
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Szczotkować przegrzebki z oliwą z oliwek i pogłębiać tylko z jednej strony. Przegrzebki Grill, przypraw stronę w dół przez 2 minuty lub aż złoty kolor, odwrócić i kontynuować grillowanie przez 1 do 2 minut, aż po prostu gotowane przez.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Umieść sałatkę z ciecierzycy na środku talerza, na górze z 4 przegrzebkami na osobę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
5
Wlać vinaigrette wokół płyty i skropić olejem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dekoruj świeżą kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
7
Połącz wszystkie składniki w średniej misce i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut przed podaniem.
9
Rozgrzać sok z papryki z miodem, szafranem, cebulą i octem, aż zmniejszy się o połowę lub do zagęszczonej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki1 Główka Sałaty Czerwonolistnej, Pokrojona Na 2-calowe Kawałki
SzafranSzafran
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
10
Umieścić w blenderze i powoli dodawać olej do emulgowania. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
11
Umieść w butelce do wyciskania
12
Wszystkie składniki zmiksować w blenderze przez około 4 do 5 minut lub, aż będzie gładka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
13
Umieść w sitku wyłożonym gazą, Ustaw na średniej misce i pozwól olejowi powoli kapać, nie przepychaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania2 łyżeczki Soli Koszernej, Podzielone, Plus Więcej Do Posypania
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
14
Umieść olej w butelce do wyciskania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Składniki

2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiChorizo meksykańskie (ok. 2 linki)Chorizo meksykańskie (ok. 2 linki)11 funt cukinii,1 całe świeże jalapeno1 całe świeże jalapeno596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekany szczypiorekdrobno posiekany szczypiorek2(zima)pokrojone na 1/2-calowe kawałki, opłucz i zachowaj ładne liście do dekoracjipokrojone na 1/2-calowe kawałki, opłucz i zachowaj ładne liście do dekoracji1sprigKolendraKolendra2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście kolendryliście kolendry1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikolendra Siewna (prażona i mielona)kolendra Siewna (prażona i mielona)2(zima)nasiona kminku (prażone i mielone)nasiona kminku (prażone i mielone)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiporwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)porwana lub posiekana bazylia (10 do 12 liści)596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidrobno posiekana pietruszka z płaskim liściemdrobno posiekana pietruszka z płaskim liściem11 funt cukinii,kminek mielonykminek mielony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów2 funty mieszanych odmian świeżych grzybów4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOliwa z oliwekOliwa z oliwek2(zima)posiekana czerwona cebulaposiekana czerwona cebula1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiczerwona papryka, brunoiseczerwona papryka, brunoise8papryka czerwona, wyciskana i nacechowanapapryka czerwona, wyciskana i nacechowana1szczyptaSzczypta szafranuSzczypta szafranu4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i świeżo zmielony pieprzSól i świeżo zmielony pieprz16largesprzegrzebki morskieprzegrzebki morskie2papryka serrano, grillowana, obrana, sadzona i juliennedpapryka serrano, grillowana, obrana, sadzona i julienned596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiocet sherryocet sherry596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiliście szpinakuliście szpinaku1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipieprz żółty, brunoisepieprz żółty, brunoise4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiciecierzyca, namoczona i gotowana, lub w przypadku użycia w puszkach, osuszona i opłukanaciecierzyca, namoczona i gotowana, lub w przypadku użycia w puszkach, osuszona i opłukana

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Ma 4,1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn