Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowym Pilafem i winegretem z pieprzem Piquillo

Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowym Pilafem i winegretem z pieprzem Piquillo
Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowy pilaw i Piquillo pieprz Vinaigrette wymaga z grubsza 22 minuty od początku do końca. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.93 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 526 kalorii, 10g białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Mieszanka migdałów, cebuli, ryżu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do 4 Lipca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Grillowane Portobellos wypełnione dzikim ryżem-migdałowym Pilafem i winegretem z pieprzem Piquillo, Pilaw z dzikiego ryżu z brukselką i winegretem z szałwii, oraz Zielone oliwki wypełnione pieprzem Piquillo i anchois dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Obie strony pieczarek posmarować olejem i doprawić solą i pieprzem. Czapki Grill aż złoty kolor z obu stron i po prostu gotowane przez, 10 do 12 protokół. Napełnij czapki pilawem z dzikiego ryżu, skrop piquillo vinaigrette i posyp szczyty prażonymi migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
GrzybyGrzyby
Dziki RyżDziki Ryż
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
MigdałyMigdały
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Umieścić dziki ryż w durszlaku i dobrze spłukać zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dziki RyżDziki Ryż
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
5
Połączyć 3 szklanki bulionu i wody w dużym rondlu z łyżką soli i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać ryż i gotować, aż ziarna otwarte i są bardzo miękkie, 1 1/2 do 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
RyżRyż
7
Dobrze spuścić.
8
Rozgrzać olej w dużej patelni saute na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać cebulę i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
10
Dodać czosnek i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
11
Dodać wino i gotować, aż zmniejszy się o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
12
Dodać ugotowany dziki ryż, tymianek, rozmaryn i pozostałe 1/2 szklanki bulionu i doprawić solą i pieprzem i gotować, aż ogrzewa się przez i smaki połączyć, 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowany Dziki RyżGotowany Dziki Ryż
Sól I PieprzSól I Pieprz
RozmarynRozmaryn
StadoStado
TymianekTymianek
13
Wyjąć z ognia i złożyć pietruszkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać
14
Połącz paprykę, cebulę, czosnek, ocet, miód, musztardę oraz sól i pieprz w blenderze i zmiksuj na gładką masę. Przy włączonym silniku powoli dodawaj olej i mieszaj aż do emulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
PaprykaPapryka
OcetOcet
CzosnekCzosnek
MiódMiód
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
TrudnośćTwardy
Gotowe W22 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia28
Magazyn