Grillowane Portobellos i letnie warzywa
Grillowane Portobellos i letnie warzywa mogą być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 134 kalorie, 2G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 86 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać zieloną cebulę, cebulę, cukinię i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana miecznik na grillowanych letnich warzywach, Letnie Linguine z grillowanymi warzywami, oraz Grillowane letnie warzywa i kukurydza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Umieść wszystkie warzywa na płytkiej patelni. Obficie doprawić solą i pieprzem, wymieszać z oliwą z oliwek i mielonym czosnkiem.
Ułożyć warzywa, pokroić bokiem, na białym gorącym grillu. Gotować tylko kilka minut z każdej strony do miękkości i ładnie oznaczone przez grill.
Wyjąć z grilla i podawać natychmiast.