Grillowane Portobello-Kozi Ser Pitas
Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. Jeśli 1,53 zł za porcję spada twój budżet, Grillowany Portobello-kozi ser Pitas może być niesamowity Wegetariańskie przepis do wypróbowania. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, czosnek w butelce, pomidory i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane warzywa i kozi ser Pitas, Grillowane Pitasy warzywne z kozim serem i Pesto Mayo, oraz Grillowane Pitas Portobello dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu.
Połącz czosnek i olej; równomiernie posmaruj pitami.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu równomiernie na pitach.
Umieścić pitas na patelni, i gotować 2 protokół z każdej strony lub do tosty.
Posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu równomiernie pieczarkami i pomidorami.
Umieść grzyby na patelni; gotować 6 minut lub do miękkości, obracając raz.
Dodaj pomidory na patelnię; gotuj 1 minutę.
Ser kozi rozłożyć równomiernie na pitach. Grzyby i pomidory układamy równomiernie na pitach.
Posypać posiekaną bazylią.