Grillowane pomidory z bazylią Vinaigrette
Grillowane pomidory z bazylią Vinaigrette mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 6 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Mieszanka octu balsamicznego, bazylii, pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Pomidory Z Bazylią Vinaigrette, Sałatka brzoskwiniowa z pomidorami, Fetanem i bazylią Vinaigrette, oraz Sałatka świąteczna z pomidorami, bazylią i Mozzarellanem w kremowym vinegrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory pokrój na pół; nawlecz na szaszłyki, naprzemienne kolory.
Posmarować 1 łyżką oleju, posypać solą i pieprzem.
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (300-35
10 minut, często obracając szaszłyki.
Połączyć pozostałe 2 łyżki oleju, ocet, i bazylia; mżawka na kabobs.
Dekorować, w razie potrzeby.