Grillowane Polędwiczki Z Indyka Z Salsą Mango-Papaya

Grillowane polędwiczki z indyka z salsą Mango-Papaya może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 4 i kosztuje 2,45 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 176 kalorii, 27g białka, oraz 5G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, sól, salsę mango-papaya i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 22%, co jest raczej złe. Spróbuj Jamajski Jerk Indyk hamburgery z Papaya-Mango Salsa, Grillowany Tuńczyk Z Salsą Mango-Papaya, oraz Grillowane Tacos Z Indyka + Salsa Z Rzodkiewki Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotować salsę Mango-Papaya; odstawić.
Połącz sok z limonki i następne 5 składników w dużej wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij torbę i marynuj w lodówce 30 minut.
Wyjąć indyka z worka, zastrzegając marynatę.
Marynatę umieścić w rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zdjąć z ognia. Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić indyka na stojaku na średnio gorących węglach (350 do 400). Grill, pokryte, 10 minut z każdej strony lub do indyka jest zrobione, toczenie i fastrygowanie często z zastrzeżone marynaty.
Pokrój indyka po przekątnej na ziarno na cienkie plastry (1/4 cala).
Indyka podawać z salsą Mango-Papaya.