Grillowane nektaryny z miodowo-balsamiczną glazurą

Grillowane nektaryny z miodowo-balsamiczną glazurą mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,76 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 232 kalorie, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Mieszanka octu balsamicznego, crème fraîche, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane nektaryny z miodowo-balsamiczną glazurą, Grillowane Śliwki Z Miodową Glazurą Balsamiczną, oraz Kotlety Wieprzowe Balsamiczne Z Grillowanymi Nektarynkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ubić 1/2 szklanki miodu, octu i wanilii w małej misce.
Ubij crème fraîche i pozostałe 2 łyżki miodu w średniej misce, aby zmiksować. (Glazura i crème fraîche mieszaniny mogą być wykonane 1 dzień wcześniej. Przykryj osobno. Przechowywać w lodówce crème fraîche mieszaniny. Rewhisk zarówno przed użyciem.)
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
Nektaryny szczotkować obficie połową glazury. Grill aż do ogrzania przez, obracając od czasu do czasu, o 4 protokół. Ułóż 2 połówki nektarynki, pocięte bokiem do góry, na każdym talerzu.
Skropić pozostałą glazurą. Łyżka niektórych crème fraîche mieszaniny w środku każdej połowie nektarynki i służyć.