Grillowane małże na pół muszli z boczkiem, czosnkiem i ostrą papryką

Grillowane małże na pół muszli z boczkiem, czosnkiem i ostrą papryką
Grillowane małże na pół muszli z boczkiem, czosnkiem i ostrą papryką to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 256 kalorii. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 9% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś pietruszkę z płaskich liści, małże na pół muszli, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Jest idealny do Czwarty Lipca. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Grillowane małże na pół muszli z imbirem Mignonnette, Ostrygi na półkuli z grillowaną salsą ogrodową, oraz Przegrzebki na pół muszli podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2
Ułożyć patelnię na średnim ogniu, dodać boczek i gotować, aż będzie lekko złotobrązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego3 Kawałki Całego Imbiru, Rozgniecionego
3
Dodaj płatki czosnku i czerwonej papryki i kontynuuj gotowanie, aż boczek będzie chrupiący.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
4
Zdjąć z ognia, wymieszać z oliwą z oliwek, natką pietruszki i bułką tartą i doprawić do smaku czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
5
Top małże z mieszanki boczku i umieścić na grillu. Grillować przez około 1 minutę lub aż po prostu ugotować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Małże w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślane chardonnay jest idealne dla przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć ciepło. Nowa etykieta wina Parducci Small Lot Chardonnay z oceną 4 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Parducci Small Lot Chardonnay Wine New Label
Szanując bogate dziedzictwo winogron Chardonnay, wybieramy indywidualnie winifikowane małe partie wysokiej jakości winogron Chardonnay, aby połączyć wino o odważnym, żywym charakterze i zrównoważonych smakach chrupiących jabłek, gruszek i owoców tropikalnych.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn