Grillowane Marynowane Warzywa
Grillowane marynowane warzywa wymagają około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 149 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 10 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Niewiele osób lubi tę przystawkę. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać squash, cukinia, papryka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marynowane Grillowane Warzywa, Grillowane Marynowane Warzywa, oraz Warzywa grillowane marynowane w ziołach.
Instrukcje
Usunąć łodygi grzybów i wyrzucić; pokroić grzyby na pół. Ukośnie pokroić kabaczka i cukinię; pokroić paprykę i cebulę w paski 1-calowe.
Umieść warzywa w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Ubić razem olej i 5 kolejnych składników do wymieszania.
Polać warzywami. Schłodzić co najmniej 30 minut.
Wyjąć warzywa z marynaty, zastrzegając marynatę.
Grilluj warzywa w grillowym wok lub metalowym koszu, przykrytym pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
10 minut, mieszając od czasu do czasu i fastrygując zarezerwowaną marynatą.